This website (www.zumbamary.blogspot.com) is owned and operated by Maria Hall, a licensed member of the Zumba Instructor Network. Please visit my profile at www.zumba.com/en-US/profiles/132916/maria-hall/

Zumba® Fitness


Zumba® Fitness är en dansinspirerad workout.
Här används musik från den Latinamerikanska musikvärlden samt annan världsmusik och de som kan dansa känner säkert igen sig i vissa av stegen som används. Det ska vara lätt att ta till sig och lätt att följa instruktören, det är en intervallträning där man blandar dans och fitness i en Party atmosfär!!
Inga förkunskaper krävs - Zumba®  Fitness är för alla!!
 


Zumba® Toning är ett rolig och spännande muskeltonande program och tar den ursprungliga dans-fitness klassen till nästa nivå. Den är innovativ då vi använder oss av Toning Sticks (hantlar) för att öka muskelträningen under passet. 
Toning Sticks är lätta vikter inspirerade av latinamerikanska maracas. Detta pass kräver Toning Sticks. Toning Sticks kommer kunnas köpas på passen. Det kommer att finnas några extra att låna på varje pass.

ZumbAtomic® är utformat för barn. Det är härlig rörelseträning där barnen får öva motorik och rytmer på ett lekfullt sätt. Musiken är inspirerande och omtyckt av många barn, den är varierad med tex hip-hop, reggaeton, cumbia, mm.
Träning skall vara kul, oavsett ålder! Vid första och sista lektionen är föräldrar välkomna att närvara och titta på.Zumba®, Zumbatomic®, Zumba® Toning and the Zumba Fitness logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.