This website (www.zumbamary.blogspot.com) is owned and operated by Maria Hall, a licensed member of the Zumba Instructor Network. Please visit my profile at www.zumba.com/en-US/profiles/132916/maria-hall/

Om mig

Jag heter Maria Hall och jag har blivit "hit by the Zumba Formula"  !!

Sedan barnsben har jag haft olika typer av dans som intresse. Under mina tonår var det främst Streetdance. När ni ser mitt namn som "Mary" beror det på att "FunkyMary" var mitt smeknamn då! När jag första gången åkte till Jamaica 1999 var det musiken och dansen som lockade. Där träffade jag min jamericanska man.
Jag har nu två barn Naomi -05 och Troy -06.


Träning är något som alltid varit viktigt för mig. Med hus och två barn är det inte alltid lätt att få tiden att räcka till. Jag upptäckte Zumba® Fitness och såg möjligheten i att få använda min lite ringrostiga dans och att träna samtidigt. Som instruktör skulle det bli av så jag bestämde mig för att ta licensen.


 Men det blev inte riktigt som jag tänkte mig.......

Jag blev en Zumbaholic och lever och andas dess energifyllda och gläjdefyllda känsla. Jag har hittat mitt opium i livet. Jag blir otroligt glad och orkar mer både fysiskt och psykiskt, samtidigt som kroppen hålls i trim.
För att inte tala om alla underbara människor jag lärt känna pga Zumba® Fitness.

Den här känslan är den jag vill förmedla till de som kommer till mina pass eller mina events.
Eftersom jag under min tid som streetdansare jobbade en hel del på nattklubbarna, har jag valt att hoppa på tåget att ta Zumba med in i nattklubben! Läs mer om detta under fliken "In Da Club".

Eftersom mina barn älskar dans lika mycket som jag kände jag att jag behövde utbilda mig till Zumbatomic instruktör också. När de och deras vänner har egna små Zumba® Fitnessklasser i gräset ute och när min dotter frågar varför jag ser så glad ut när jag tränar in mina rutiner hemma fanns det inget annat att göra.
De måste få ta del av vad det är som förändrat mammas liv!

 Denna sida uppdateras i mån av tid. Kontakta mig om det är något du inte kan hitta svar på.


Jag är licencerad instruktör i Zumba® Fitness och Zumbatomic® och medlem i ZIN